20 Aralık 2015 Pazar | By: YeniAy M.

Sıcak Koza



UYARI: Kitap hakkında bilgi içerdiğini unutmayınız.


KÜNYE

Yazar: Sinem Kaya
Yayıncı: Sinopsis Yayınları
Sayfa: 186
Baskı Yılı: 2013

Bazen sadece okumak bir damladır okyanusta… Bazen de okyanusun kendisidir o biricik damla…Hiçken! Lütfen öncelikle o en rahat pozisyonu alın. İster bağdaş kurun, ister sırt üstü uzanın.Yüzünüzde ılık bir rüzgâr… Rüzgâr esmiyor sadece sizi usulca öpmeye gelmiş… Sıcacık. Derin derin nefesler alın… O nefesi diyaframınıza alın ve karnınızı şişirin. Öyle bir nefes alın ki, o nefes çok uzaklardan gelsin. Taptaze, Evrenin enerjisiyle ve bütünlüğüyle gelsin. Yaşamın ta kendisini soluyun.

Yazarımız Sinem Kaya, aslen bir gündelik (blog) yazarı. Yıllarca orada yazdıklarını derleyip, kitap haline getirmiş. İlk defa bir derleme kitap okuyorum. Kendi fikir ve hisleri olunca da içerik olarak böyle kitaplara yorum yapmak bir hayli zor oluyor.

Yani romandır; kurgusuna, konusuna falan yorum yapar; olmuş ya da olmamış dersin de denemelere vs. diyemezsin ki bunu. :D Oylama bile yapılmaz bana göre. Çünkü bu yazılar, o kişinin yaşama bakışıdır; eleştirilemez. Ha katılırsın katılmazsın, orası ayrı. Fikrini de dersin ama burası yeri değildir.

Öncelikler yazarımıza, ilk defa bir deneme kitabı okumama vesile olduğu için teşekkür ederim. Kitap kurdu olan bir insan her türü en az bir kere okuyup, şans vermeli. Önyargılı yaklaşmamalı. Yazılarından anladığım kadarı ile yazarımız, oldukça iyimser, paylaşımcı, renkli bir ruh hali olan bir hanım. Bu karakterinizi sakın bozmayın, ne yaşarsanız yaşayın. :)

İlk kitabınız için tebrik ederim. :)

Yazarımızı takip etmek, yazılarını okuyup, yorum yapmak isteyen olursa gündeliği; https://hayallkurdu.wordpress.com/

Fiyat: 12 TL