19 Temmuz 2016 Salı | By: YeniAy M.

Hayalet Serisi - 1 "Hayalet Lise"



"Olağanüstü bir maceraya hazır olun! Bu okul, sizin bildiğiniz okullara benzemez!"




KÜNYE
Yazar Ayça Mutlucan
Yayıncı: Wattpad
Sayfa47 Bölüm
Yayın Yılı: 2016

TANITIM BÜLTENİ



Akça, babası tarafından büyütülmüş, kendi halinde genç bir kızdır. Hayata dair çok tecrübesi yoktur ve bu onu rahatsız etmektedir. Bir gün öğrendiği gerçek ile hayatı değişmiştir. Akça ve babası, Doğaüstü Varlıklar Dünyasına ait bir soyun üyesidir. Fakat 'Bastırılmış Gen' dedikleri bir şey yüzünden kurt adam soyundan olmalarına rağmen, insan özellikleri gösterirler. Yine de bu varlıkların gittiği Hayalet Liseye kabul edilir ve Doğaüstü Dünya'ya ilk adımını atmış olur. Bundan sonra Akça, hem kendini hem de üyesi olduğu bu alemi keşfedecek, yeni arkadaşlar edinecek ve bunu yaparken de kendini ciddi bir tehlikenin içinde bulacaktır.


Belki de babası ile birlikte insan dünyasında kalmalıydı?

Wattpad'de yazmaya başladığım ikinci romanım. İlki Elementer Savaşları idi.

Bu türü seven arkadaşların, kitabı beğeneceğini düşünüyorum. Zira oldukça farklı bir doğaüstü romanı sizi bekliyor. En azından okuyanların genel olarak yaptığı yorum "çok farklı" ve "çok güzel" idi. Kitap KURT ADAM bölümünde ilk 5'lerde geziniyor hatta bir ara 2. sırayı dahi gördü. Ayrıca wattpad ÖNE ÇIKANLAR LİSTESİ'ne koymak için bizzat iletişime geçti ve şu an orada da yayınlanmakta.

Hesabı olanlar sadece okuyup geçmesin; oy ve yorumlarını da eksik etmesin lütfen. Beğenmeniz takdirinde de başkalarının görmesi için lütfen paylaşın. :)


DİPÇE: Evet, Ramazan'dan bu yana çok zamandır gündeliği güncellemediğimin farkındayım. Bunun sebebi bir türlü başladığım kitabı bitirememem. Arkadaşım "yaz bunalımına" girmişsindir dedi, bilemeyeceğim artık. En kısa sürede yeni kitaplarla karşınızda olacağım inşallah. Bir sürü kitap var. :P