21 Ağustos 2016 Pazar | By: YeniAy M.

Küresel Düzenin Şifreleri


"Çevrenizde dönen oyunların farkına varacaksınız!"


KÜNYE
Yazar Ramazan Kurtoğlu
Yayıncı: Asi Kitap
Sayfa244
Baskı Yılı: 2016
TANITIM BÜLTENİ
Bugüne değin bildiğiniz her şey değişiyor!
İnsanlık büyük bir türbülans çağına girdi.
Kimse yaşanan bu büyük kaosu çözemiyor.
Cansu Canan Özgen tüm bilinmeyenleri akıl süzgecinden geçirerek Dr. Ramazan Kurtoğlu'na soruyor. Ve Küresel Düzenin Şifreleri aydınlanıyor.
Evanjelistler dünyayı işgale mi hazırlanıyor?
Türkiye bölgesel güç olabilecek mi?
Yeni düzende haritalar nasıl çizilecek?
"Anı yaşa" yeni dünya düzeninde ne anlama geliyor?
Yeni ekonomik kriz ne zaman çıkacak, nasıl planlanıyor?
Gündelik hayatımızda kullandığımız ama fark etmediğimiz semboller ne anlama geliyor?
Hollywood hangi operasyonlarda görev alıyor? Algıyı nasıl belirliyor?
Asıl oyun kurucu Vatikan mı?
Gizli örgütlerin güç savaşı hayatımızı nasıl etkiliyor
Peki planlanan kıyamet savaşının kazananı kim olacak?"Büyük Oyun'un şifreleri bu kitapla çözülüyor!"
Ramazan Bey'i zaman zaman televizyonda görürüm ama okuduğum ilk kitabı. Bundan sonra da Evangelizm ve Hollywood İşi kitaplarını okumak niyetindeyim inşallah. Sizlere de tavsiye ederim. Kitap, inanılmaz bilgiler içeriyor. Elbette mantığınızı elden bırakmayıp süzgeçten geçirip, sorgulayarak okuyun.

Hani çevrenizde olaylar oluyordur ama siz zaman ve çevre açısından farklı yönlerde olayları gördüğünüz her olayı kendi içerisinde anlamlandırmaya çalışırsınız ama işin iç yüzünü fark edemezsiniz ya; bu kitap işin iç yüzünü anlatıyor. Bazı noktalar uçuk ama unutmayın ki burada anlatılanlar KARŞI TARAFIN YAPMAYA çalıştığı şeyler. Gerçi bir çok konuda başarılı olmuş görünüyorlar ama Allah var, tasa yok derim. Dünya eninde sonunda yok olacağına göre, bir gün hüküm sürmek için insanın ahiretini terk etmezi ahmaklıktır. Neyse. İnançları dünyevi; yapacak bir şey yok.

Bu şeytanilerin muhakkak ki en büyük planları Türkiye başta olmak üzere tüm İslam alemi. Zira öyle topraklara konmuşuz ki herkesin gözü buralarda. Kitabı okuyunca az buçuk moral bozukluğu oluyor gibi. Ne açıdan? Sanki planlarının hepsi şu ana kadar başarılı olmuş da biz kaybediyoruz. Fakat savaş daha bitmedi ve Allah zalimleri sevmez! Onlar Allah'ın Nur'unu söndürmeye çalıştıkça Allah da kendi planlarını devreye sokar... Boşa dememiş üstat; "kaderin üstünde bir kader vardır." :)

Bilinçlenmek ve bilinçli bir nesil geliştirmek adına bu kitabı okumanızı tavsiye ederim. Bu Dünya'da yaşıyorsanız mal gibi ot gibi yaşamayın; ne oluyor bitiyor öğrenin. Ne tür bir fark yaratacağınızı bilemezsiniz. ;)


                 (Soluk renkli fiyat, etiket fiyatıdır. Üstündeki ise internet fiyatıdır.)